Terveisiä Jorvakasta osa 55.


Tänä kesänä myös Maikku koki ensirakkauden huuman, kun Torniosta oli keväällä saapui eräs Jarkko niminen nuorukainen töihin Jorvakan
hotelliin.


Tämä rakkaustarina olikin valtava pettymys Hannulle joka puheistaan poiketen, tulikin pikavisiitille viettämään juhannusta Jorvakkaan. Isoveli tunsi itsensä petetyksi, koska pikkusisko ei ollutkaan enää kiinnostunut hänen palveluksistaan, kuten hän oli mielessään kuvitellut ja haaveillut yhteisistä ihanista lomapäivistä. Hannun pettymystä täydensi se, että tarvittaessa Maikkua tuurannut Jatta sisko oli matkustanut kesätöihin ka-latehtaalle Norjaan, joten Hannuveljen siskonpillunmetsästysretki kutis-tui tumputukseksi lapaseen Päämajan suojissa, vanhoja hyviä aikoja muistellen.


Ensi alkuun Hannu kyllä suunnitteli lopettavansa näiden nuorten seurus-telun ja oli jopa miettinyt valmiiksi strategiaa, kuinka hän karkottaisi tuon mokoma tunkeilijan, joka oli niin törkeällä tavalla tunkeutunut hänen re-viirille. Mutta ensi tapaamisella huomasi, että Jarkko olikin jäntevän ja riski nuorimies, joten Hannulla meni pupu pöksyyn ja hän katsoi par-haaksi vetäytyä takaalalle ja pitää kerrankin turpansa kiinni ja kikkelin housuissaan.


Niinpä Päämajan laverilla istui nyt yksinäinen mies vaipuneena muistoi-hinsa, eläen nuoruutensa ihania aikoja uudelleen ja uudelleen. Katsellen kaihoisasti ympärilleen, muistellen menneitä ihania aikoja. Huokaisten syvään, nousi Hannu laverilta silittämään kämmenellään laverin peittona olevaa kangasta, yrittäen mielessään laskea, kuinka monta kertaa tämä-kin peite on saanut ottaa vastaan noita ihania, kiihottavan pieniä ja pal-jaita lasten pyllyjä.


Hannu muisteli ja selitti itselleen, että nimenomaan nuo pikkulapset viet-telivät hänet, nauttien seksistä hänen kanssaan enemmän kuin hän itse. Jos eivät, olisivathan he toki sanoneet, etteivät halua. Ja nyt nuo kiittä-mättömät riiviöt ovat hänet hylänneet, manasi Hannu syvästi loukkaan-tuneena. Onneksi sentään Vuosaaressa naapurin 7 vuotias pikkutyttö varmaankin jo kaihomielin odotti hänen paluutaan.


Viivyttyään vain päivän äidin ja isän ilona, Hannu keskeytti lomansa ja palasi Hesaan. Mukanaan hän vei löytämänsä Jarkon Maikulle lähettä-män postikortin. Kotonaan Hesassa kopioi Hannu tämän kortin, johon kirjoitti Jarkon nimissä hävyttömyyksiä, suoranaista vittuilua Maikulle. Näin tämä Hesan pikkulapsia ”valloittamaan” siirtynyt pedari-veli osoit-ti mustasukkaisuuttaan pikkusiskostaan.


Tuosta kortista raivostunut Maikku vihdoin keräsi rohkeutensa ja kirjoitti Hannulle, kuinka tämä oli tuhonnut hänen lapsuuden, itsetunnon, kou-lunkäynnin, siis koko elämän.